TRANSPLANT BIKE 2020

0
48
TRANSPLANT BIKE 2020

No és la més forta de les espècies la que sobreviu, ni la més intel·ligent, sinó la que millor respon als canvis.
Charles Darwin

 

Adaptació

Concepte que en els darrers mesos hem vist, desbordat de significat, adquirir totes les formes possibles. Sanitaris adaptant els torns i els equips, convertint màscares de busseig en respiradors. Els docents adaptant les tasques i les classes al format digital. Els pares i les mares adaptant la cuina o la saleta perquè esdevingui oficina, centre de treball i sala de juntes, alhora que improvisada aula i ludoteca. Els infants adaptant el metre quadrat de balcó a espai de jocs i el passadís a camp de futbol. I els malalts, adaptant-se a una recuperació sense abraçades, visites i moixaines…

Des de la Fundació Renal Jaume Arnó també sentim el compromís d’adaptar-nos per continuar oferint els nostres serveis i organitzant activitats per fomentar la donació d’òrgans a través de l’art, la cultura, l’educació i l’esport, tot garantint les mesures d’higiene, salut i seguretat. Per aquesta raó, tot i que no podem dur a terme la Transplant Bike 2020 amb la modalitat habitual, sí que podem refermar-ne els objectius participant-hi online i sumant-nos al repte TransplantBike 2020!

Entra al web www.transplantbike.com, escull modalitat —caminada o pedalada solidària— i inscriu-te per només dos euros a la cursa per les segones oportunitats. Tindràs 24 hores per aconseguir el repte.

(Si vols, també pots comprar online el teu mallot solidari).