La revista RENAL ja és REAL

0
94

Jaume Arnó
President
Fundador de la FRJA

Benvolguts/des amics/gues i col·laboradors/es.

En la darrera ocasió en què em vaig dirigir a tots vosaltres, amb motiu de la commemoració del 10è aniversari de la nostra FUNDACIÓ, us parlava de consolidar els projectes d’èxit que hem desenvolupat i implementat durant aquests 10 anys. També feia referència a noves propostes i projectes de futur en els quals estàvem treballant a fi de poder arribar a un col·lectiu molt més ampli de beneficiaris, ja siguin persones afectades per malaltia renal, com familiars, personal i institucions de l’àmbit mèdic, científic o públic en general.

És en aquesta línia que tinc el goig i la satisfacció de presentar-vos el primer exemplar de la nostra revista en format digital, a la qual hem posat el nom de RE(N)AL.

Vull aprofitar, primer de tot, per fer un agraïment a tot l’equip de persones de la nostra organització, per la dedicació i la il·lusió que sempre posen en tot allò que fan i que han fet possible que aquest projecte sigui avui una realitat.

Aquesta revista, de caràcter semestral, tindrà un contingut molt ampli i amb un ventall molt gran d’articles. Es tractarà la problemàtica de la malaltia renal des de molts vessants, ja que podrem trobar articles d’opinió, de caràcter mèdic i científic i moltes altres temàtiques relacionades amb el dia a dia de la nostra FUNDACIÓ i dels nostres projectes de futur.

Espero que aquesta iniciativa tingui una gran acceptació i difusió i que veritablement serveixi per ajudar a tot el nostre col·lectiu.

Nosaltres hi hem posat molta il·lusió i esforç perquè així sigui.

Rebeu una salutació molt cordial.