El passat 15 de setembre, va tenir lloc a Almenar una nova edició de Transplant Bike, la marxa ciclista no competitiva de referència per a persones trasplantades o en situació de malaltia crònica.

L’objectiu de la cursa és fer promoció de la donació d’òrgans i encoratjar la realització d’activitat física entre la població en general, i entre trasplantats i pacients crònics, en particular.

A banda de fomentar la solidaritat, la salut i l’esport, els més de 400 participants i 100 voluntaris vam viure moments molt divertits en un ambient festiu i familiar.  Destaquem, en aquest sentit, la festa a l’avituallament d’Alfarràs, amb animació, música i ball; el dinar de germanor i el sorteig de regals.

Per nosaltres és una gran satisfacció veure com la nostra marxa, amb inicis modestos, es consolida i assoleix, a poc a poc, els seus objectius.

Un any més, som conscients que l’èxit de Transplant Bike seria impossible sense el compromís i dedicació de l’equip de voluntaris. Especialment, els del club esportiu Rocko d’Almenar, en qui recau molta responsabilitat. També és vital la implicació de les empreses i entitats col·laboradores, així com la solidaritat de tots els participants. A tots vosaltres: GRÀCIES!