Sant Jordi per Instagram

0
90
Sant Jordi per Instagram

El passat 23 d’abril vam poder celebrar un Sant Jordi telemàticament especial. A causa de les circumstàncies sanitàries, la presentació de llibres, agendada per al 25 de març (Dia Nacional del Trasplantament), es va transformar en dues entrevistes en directe a través d’Instagram Live a les escriptores Laura Geli i Marta Gubau, trasplantada de fetge i de cor, respectivament.

A les onze del matí, la psicòloga de la Fundació, Esther Jiménez, va tenir el plaer de conversar amb Laura Geli, autora del llibre Reinici, on la Laura fa un drenatge poètic d’allò viscut, ens apropa al món dels trasplantaments d’òrgans entre dubtes, preguntes, descobriments i ens mostra com estimant la vida podem reiniciar-ne una altra.

A les 17 hores, la responsable de Comunicació de la Fundació, Raquel Maya, va dirigir una entrevista d’òptica fresca amb Marta Gubau, autora del llibre Tenim un cor per a tu. Resseguint el fil de la seva història personal, la Marta aconsegueix enquadrar cada capítol amb una dita popular que inclou la paraula “cor”, ens presta batecs en forma de consells per a qualsevol situació i ens recorda com el confinament és un requisit per a totes les persones trasplantades.

A causa d’incidències tècniques, només vam poder enregistrar l’entrevista amb Marta Gubau, que podeu trobar a l’enllaç següent.

Tanmateix, si us interessa fer-vos amb el llibre de la Laura, podeu aconseguir-lo a través d’Amazon Books en català i en castellà. En el cas de Tenim un cor per a tu, disposeu d’exemplars a la pàgina web de Pagès Editors. Ambdós llibres, tal com és la donació d’òrgans, són 100% solidaris.

Presentació del llibre